Italválasztás a sikeres vendéglátásért -  Vendégeket vár, és szeretné, ha minden tökéletesen sikerülne? Mindegy, hogy családi összejövetelről, vagy baráti társaságról van szó, a menü összeállítása, a terítés és a vendégek fogadása mellett a kínált italokon is sok múlik. Kezdve a welcome drink erősségének megválasztásától a húsokhoz és desszerthez maximálisan passzoló borokig, és a melléjük kínált röviditalokig nagymértékben befolyásolja a hangulatot az ízléses és minőségi döntés.

Nyilvánvaló, hogy a fehér-, vörös-, valamint rosé borok széles választékából elsősorban a menü alapján javasolt dönteni. A röviditalok terén javasolt körültekintően választani, hiszen sok hölgy nem szívesen fogyasztja a legerősebb fajtákat, míg a férfiak szeretnek egy jó pálinka, vagy whiskey mellett elbeszélgetni. A társaság összetételét, ízlését ismerve még teljesebbé tehető a gasztronómiai élmény az alkoholos italok terén is.

Amennyiben ön rendelkezik egy jó kis ital diszkont üzlettel, de mégis nem jönne rosszul a még több látogató regisztráljon ingyenesen a szakkatalógus rendszerünkbe! Cégének reklámozása nem tart tovább 5 percnél, és a szakkatalógus segítségével több vásárlója is lehet!