Manapság nagyon fontos feladat a gazdaság hátterében tevékenykedő szállítmányozó és raktározó vállalatok működésének segítése. Hiszen a növekvő társadalom, növekvő igényeket követel, vagyis az áruházakat napi szinten szükséges ellátni termékekkel. A logisztika kifejezés ezt foglalja önmagába. Ahhoz meg, hogy e vállalatok el tudják látni a nagyobb megrendelőket termékekkel, raktárra van szükség, ami bizony költségekkel jár. A költséghatékonyság érdekében kell nekik segítség.


Tervezze be raktárát Ön is költséghatékonyan! A folyamatosan bővülő kínálat megköveteli a raktárhelyiségek bővítését is. Van viszont egy olyan alternatíva, mely megkíméli a raktározó társaságok pénztárcáját. Ez maga a horizontális raktározás. Ez egy nagyon fontos szempont annak érdekében, hogy minél hatékonyabban ki lehessen használni egy raktár belső területét. Ahhoz, hogy e módszer kivitelezhető legyen magas belmagasságra és természetesen polcrendszerekre van szükség.

Ha már polc, akkor minőségi polc és polcrendszerekre lesz szükség. Nem csak a teherbíráson van a hangsúly, de a mobilitáson is. A kettő egyensúlyát nem könnyű, de annál fontosabb megtalálni, hisz ezen múlik az áruk megfelelő tárolása. Mivel napi szinten cserélődnek és csoportosulnak át az áruk, e polcrendszereknek gördülékenyeknek kell lenniük. Ez nem csak szállítmányozóknak vagy raktározóknak, de a kereskedelemben aktívan résztvevő áruházaknak és kisebb boltoknak is elengedhetetlen része kell, hogy legyen.

Ahhoz, hogy tárolóterületét maximalizálja, illetve a leghatékonyabban kihasználja, nincs más hátra csak igényeinek felmérése egy logisztikai szakemberrel. Ő kedvező szolgáltatási díj ellenében segítséget fog nyújtani Önnek az áruelhelyezés megtervezésében és az igényeknek legmegfelelőbb teherbírással, mobilitással és gördülékenységgel rendelkező polcrendszerek kiválasztásában.