Nincs is jobb annál, amikor az ember elmenekülhet a városból és kifújhatja megát egy hosszú, fárasztó munka után. Főleg akkor, ha egy füstös, szmoggal teli metropoliszban él és alig várja, hogy friss levegővel telítődhessen a tüdeje. A nagyváros lakóinak a csend is vonzó lehet. Ha Önnek és családjának minden álma, hogy egy csendes, de ugyanakkor izgalmas, kristálytiszta levegőjű vidéken töltse el szabadidejét, akkor látogasson el Erdély csodálatos vidékeinek egyikére!

Szinte bármelyik híres települést is választja, itt garantált szórakozásban lehet része. A történelmi látnivalók segítségével megismerheti Magyarország viharos történelmét, újraélheti a múltat, de ugyanakkor izgalmas, vadregényes tájakon túrázhat családja, barátai társaságában.

A múzeumok, a várak, a kastélyok és a finomabbnál-finomabb borokat, gasztronómiai értékeket kínáló éttermek és vendéglők maradandó élményekkel gazdagítják az ide látogatókat. Látogasson el a www.erdelyiutazas.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtud a környező településekről és a széles programok választékáról!